Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături.

0 x 0 LEI
Total: 0 LEI

0 în coş

Total produse 0 LEI

Comanda minimă este de 50

Colorant alimentar pudra, auriu, Squires Kitchen

Colorant alimentar pudra, auriu, Squires Kitchen

Alte culori disponibile (Clic pe culoare pentru produs)

Deși facem toate eforturile pentru a potrivi culoarea produsului cu cea reală, culorile pot apărea diferit în funcţie de ecran.
0  Recenzii, fii primul care scrie o recenzie

Producător: Squires Kitchen
Cod: CL02A040-01
Conţinut:5,50 g
Dimensiuni:55x30x90 mm
Culoarea:
Disponibilitate: Nu este în stoc

Acest produs nu mai face parte din oferta decoratiunitort.ro.

Colorant alimentar de tip pulbere ideal pentru colorarea produselor din zahar, uscate, cum ar fi marțipan, Royal Icing, pasta de zahar sau  flori din zahăr.
Se aplica in mod uscat, direct cu pensula sau poate fi amestecat cu alcool si va crea o vopsea comestibila. Este un colorant comestibil și in conformitate cu directivele UE pentru utilizarea în produsele alimentare, astfel încât ca să puteți fi siguri că creațiile voastre sunt frumoase și în condiții de siguranță pentru a fi consumate.
Contine: E171, E172. Nu contine gluten. Poate fi consumat si de vegetarieni.
Flaconul contine 4g culoare de tip pudra.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei decoratiunitort.ro, masurarea utilizarii platformei decoratiunitort.ro, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti prezentam cele mai bune oferte prin diferite canale de marketing. Mai multe detalii aici