Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături.

0 x 0 LEI
Total: 0 LEI

0 în coş

Total produse 0 LEI

Comanda minimă este de 50

Culoare pulbere - galben, ciubotica cucului

Culoare pulbere - galben, ciubotica cucului
0  Recenzii, fii primul care scrie o recenzie

Producător: Sugarflair Colours
Cod: 5416FC
Conţinut:2,00 g
Dimensiuni:70x15x105 mm
Disponibilitate: Nu este în stoc

12,00 LEI
Câştigă 12 puncte la cumpararea acestui produs
Doar pentru utilizatorii înregistraţi
Nu este disponibil momentan !

Culori de tip pulbere, ce poate fi folosite in trei moduri. Principala lor utilizare este pentru vopsitul cu pensula in special al florilor. De asemenea, poate fi amestecat direct in pasta de zahar, desi acest lucru ar fi mult mai putin eficace decat folosind o pasta de culoare.

Aplicati culoare cu pensula direct pe flori pentru a da un aspect cu adevarat realist, sau pentru a completa culorile si a scoate in evidenta anumite suprafete.

Pulberea de culoare este fabricate folosind ingrediente comestibile, care sunt conforme cu legislatia comunitara si au statut de cuser.

Momentan Culoare pulbere - galben, ciubotica cucului, nu are nici o recenzie. Fii primul care scrie o recenzie ! Cu ajutorul tău, şi alţi utilizatori pot lua o decizie în alegerea produsului ce corespunde necesităţilor lor!

Pentru a putea scrie o recenzie trebuie sa va autentificaţi.

Scrie o recenzie
Dacă aţi utilizat acest produs vă invităm să scrieţi o scurtă recenzie

Evaluaeză produsul. Vă rugăm să selectaţi un scor între 1 (foarte slab) şi 5 stele (foarte bun).

Evaluarea dumneavoastră:

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei decoratiunitort.ro, masurarea utilizarii platformei decoratiunitort.ro, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti prezentam cele mai bune oferte prin diferite canale de marketing. Mai multe detalii aici