Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături.

0 x 0 LEI
Total: 0 LEI

0 în coş

Total produse 0 LEI

Comanda minimă este de 50

Glitter rosu capsuna

Glitter rosu capsuna
0  Recenzii, fii primul care scrie o recenzie

Producător: Sunflower Sugar Art
Cod: 12522
Conţinut:5,00 g
Disponibilitate: Nu este în stoc

15,50 LEI
Câştigă 15 puncte la cumpararea acestui produs
Doar pentru utilizatorii înregistraţi
Nu este disponibil momentan !

Glitter cu o culoare rosie cu o cu indicii de verde subtil ascunse în interior. El poate fi aplicat direct pe pasta de zahar cu o pensula sau poate fi fixat cu abur pentru a obține un aspect mai realist. În cazul în care doriți să faceți acest lucru trebuie sa puneti un ibric de apă la fiert, și treceti foarte repede frunzele prin aburul degajat, dar numai o singură dată. După ce ați făcut acest lucru el trebui să arate ușor lucios. Acest lucru va face sa arate mai realist și, de asemenea, să le protejeze de umiditate. Aceste pulberi specifice cu luciu sunt non-toxice, concepute pentru a fi pus pe părțile componente ale unui tort. Flaconul conţine 5g glitter.
Momentan Glitter rosu capsuna, nu are nici o recenzie. Fii primul care scrie o recenzie ! Cu ajutorul tău, şi alţi utilizatori pot lua o decizie în alegerea produsului ce corespunde necesităţilor lor!

Pentru a putea scrie o recenzie trebuie sa va autentificaţi.

Scrie o recenzie
Dacă aţi utilizat acest produs vă invităm să scrieţi o scurtă recenzie

Evaluaeză produsul. Vă rugăm să selectaţi un scor între 1 (foarte slab) şi 5 stele (foarte bun).

Evaluarea dumneavoastră:

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei decoratiunitort.ro, masurarea utilizarii platformei decoratiunitort.ro, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti prezentam cele mai bune oferte prin diferite canale de marketing. Mai multe detalii aici