Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături.

0 x 0 LEI
Total: 0 LEI

0 în coş

Total produse 0 LEI

Comanda minimă este de 50

Mulaj silicon, chip de femeie, Sweet Revolutions By Domy

Mulaj silicon, chip de femeie, Sweet Revolutions By Domy
0  Recenzii, fii primul care scrie o recenzie

Producător: Sweet Revolutions By Domy
Cod: 93577
Disponibilitate: Nu este în stoc

Acest produs nu mai face parte din oferta decoratiunitort.ro.

Mulaj din silicon alimentar ce va ajuta pentru a crea cu ușurință chipul unei femei care pot fi folosite pentru a completa modelele contemporane.

Forma de turnare este fabricat din silicon de înaltă calitate si poate fi utilizat cu o gamă largă de materiale, pasta de zahar / fondant, pasta de flori, pasta de modelare, ciocolată și marțipan.

Cum să utilizați:
1. Colorati pasta de zahar pana obtineti tonul pielii dorit.
2. Apăsați pasta ferm în matriță, asigurându-vă că tot excesul de pasta este împins pentru a asigura umplerea pana in margini.
3. Se lasă matrița umplută să se 'odihnească' timp de 10 minute.
4. Când pasta este uscata, scoateti afara chipul trăgând ușor părțile laterale ale matriței în afară și împingând în sus la partea din spate a matriței.

Măsuri aproximative: 3cm x 3cm

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei decoratiunitort.ro, masurarea utilizarii platformei decoratiunitort.ro, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti prezentam cele mai bune oferte prin diferite canale de marketing. Mai multe detalii aici