Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături.

0 x 0 LEI
Total: 0 LEI

0 în coş

Total produse 0 LEI

Comanda minimă este de 50

Flori de zahar pentru incepatori - Paddi Clark

Flori de zahar pentru incepatori -  Paddi Clark
0  Recenzii, fii primul care scrie o recenzie

Producător: Squires Kitchen
Cod: BK01A150-01
Disponibilitate: Nu este în stoc

95,00 LEI
Câştigă 95 puncte la cumpararea acestui produs
Doar pentru utilizatorii înregistraţi
Nu este disponibil momentan !

Indiferent dacă sunt complet noi pentru a lucra în zahăr, sau v-ar dori să dezvolte abilitățile în a face flori, Paddi Clark folosește cunoștințele sale de specialitate pentru a vă ajuta să creați propriile flori realiste din zahăr.

Dacă v-ați descoperit o noua pasiunea pentru arta in zahar sau sunteți în căutarea unui hobby plin de satisfacții, zahăr Flori de zahar pentru incepatori este locul perfect pentru a începe! Fotografii detaliate, desenele și modelele de flori reale, alături de specimene de zahăr, încurajând cititorul să creeze flori realiste și frunze de fiecare dată. Florile sunt grupate în 11 proiecte uimitoare, de la aranjamente simple, elegante la buchete mai variate, care încorporează o gamă de culori naturale și forme.

Paddi Clark este Senior Preparator la International School Squires Kitchen, scola pentru decoratiuni torturi.

Cartea contine 128 pagini.

Momentan Flori de zahar pentru incepatori - Paddi Clark, nu are nici o recenzie. Fii primul care scrie o recenzie ! Cu ajutorul tău, şi alţi utilizatori pot lua o decizie în alegerea produsului ce corespunde necesităţilor lor!

Pentru a putea scrie o recenzie trebuie sa va autentificaţi.

Scrie o recenzie
Dacă aţi utilizat acest produs vă invităm să scrieţi o scurtă recenzie

Evaluaeză produsul. Vă rugăm să selectaţi un scor între 1 (foarte slab) şi 5 stele (foarte bun).

Evaluarea dumneavoastră:

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei decoratiunitort.ro, masurarea utilizarii platformei decoratiunitort.ro, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti prezentam cele mai bune oferte prin diferite canale de marketing. Mai multe detalii aici