Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături.

0 x 0 LEI
Total: 0 LEI

0 în coş

Total produse 0 LEI

Comanda minimă este de 50

Mai multe flori de zahar pentru incepatori - Paddi Clark

Mai multe flori de zahar pentru incepatori -  Paddi Clark
0  Recenzii, fii primul care scrie o recenzie

Producător: Squires Kitchen
Cod: BK01A150-02
Disponibilitate: Nu este în stoc

100,00 LEI
Câştigă 100 puncte la cumpararea acestui produs
Doar pentru utilizatorii înregistraţi
Nu este disponibil momentan !

Ca urmare a succesului imens de prima ei carte, Flori de zahar pentru incepatori, Paddi Clark va aduce o altă colecție de inspirație dintre cele mai căutate flori de zahăr pentru prăjituri. De la flori mari, spectuoase cum ar fi Casablanca crin, bujor si gerbera la iasomie, floare de pere și ciuboțica-cucului, Paddi a reunit unele dintre cele mai populare flori și frunze, fiecare dintre ele atent lucrate în pasta de flori.

Paddi a inclus schițe și fotografii ale unor flori reale, astfel încât să puteți observa fiecare specimen în splendoarea sa originală. Stilul de predare abordabil și accesibil Paddi strălucește prin instrucțiunile ei clare și simple și fotografii pas cu pas, ceea ce face această carte ideală pentru cdecoratori.

Cartea contine 176 pagini.

Momentan Mai multe flori de zahar pentru incepatori - Paddi Clark, nu are nici o recenzie. Fii primul care scrie o recenzie ! Cu ajutorul tău, şi alţi utilizatori pot lua o decizie în alegerea produsului ce corespunde necesităţilor lor!

Pentru a putea scrie o recenzie trebuie sa va autentificaţi.

Scrie o recenzie
Dacă aţi utilizat acest produs vă invităm să scrieţi o scurtă recenzie

Evaluaeză produsul. Vă rugăm să selectaţi un scor între 1 (foarte slab) şi 5 stele (foarte bun).

Evaluarea dumneavoastră:

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei decoratiunitort.ro, masurarea utilizarii platformei decoratiunitort.ro, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti prezentam cele mai bune oferte prin diferite canale de marketing. Mai multe detalii aici